ZazouTotaal YouTube kanaal

ZazouTotaal YouTube Kanaal

Op deze pagina plaatsen wij regelmatig zeer interessante video’s met daarin tips over het maken van betere websites, meer bezoekers naar je website of webwinkel trekken. Maar ook veel tips voor meer engagement met je bezoekers en volgers op o.a. Facebook en Instagram. Maar ook delen we graag veel tips over het beter vindbaar zijn in Google of over Google ADS.

Facebook tips: Wanneer plaats je het beste een post

POST OP WOENSDAG OF DONDERDAG Eigenlijk is er op Facebook de hele week volop activiteit, maar de allergrootste drukte zien we opvallend genoeg doordeweeks. Wil je zoveel mogelijk mensen bereiken met je post? Plaats deze dan op woensdag. Liever interacties oproepen? Dan is donderdag de perfecte dag om te posten.

2. Als je Facebook-posts gericht zijn op bereik (zoveel mogelijk weergaven) dan is er één ideale publicatietijd: de lunchpauze. Op het moment dat we met de ene hand een boterham eten, bedienen we met de andere hand massaal onze smartphones. Rond 12 uur is er namelijk een duidelijke piek in Facebook-activiteit te zien. Zijn interacties (reacties op je posts) echter je doel? Dan raden we de avonduren als tijdstip aan.

Facebook tips: Gebruik een Emoji in je bericht

3. VOEG PASSENDE EMOJI’S TOE AAN JE POSTS Het lijkt soms wel ‘hoe meer, hoe beter’ voor Facebook. Ook emoji’s blijken te helpen om je engagement-doelen te behalen. ‘Emoji passen niet bij ons bedrijf’ is geen argument. Natuurlijk matchen niet alle emoji’s met jouw bedrijf, maar datzelfde geldt voor woord en beeld. Kies daarom emoji’s die waarde toevoegen aan wat jij wilt vertellen.

Facebook tips: Creëer lange post met echte inhoud

Facebook tip 4: CREËER LANGE POSTS EN GA VOOR ÉCHTE INHOUD Facebook wil graag dat gebruikers zo lang mogelijk op het platform actief zijn. Met korte captions en links naar eigen webpagina’s maak je je daarom niet populair bij het platform. Lange Facebook-posts (500 tekens) genereren daarom ook meer interactie. Daarnaast geldt: hoe langer je post, hoe meer ruimte je hebt om een echt inhoudelijk verhaal te vertellen. En hoe inhoudelijker en relevanter je verhaal, hoe meer mensen geneigd zijn daarop te reageren. Ga dus niet geforceerd manieren zoeken om je post uit te rekken, maar zorg voor relevantie en inhoud, en neem daar de ruimte voor.

Facebook tips: Gebruik van Hashtags in je berichten

Hashtags in Facebook? Worden die wel gebruikt om interessante content mee te zoeken? Het duidelijke antwoord: ja! Door hashtags in je posts te verwerken, kun je iets meer interactie verwachten. V

ONS ADRES

De Hoefkens 1
5707 AZ HELMOND

TELEFOON

0492-236 015

E-mail

info@totaalonlinebranding.nl

Openingstijden

Ma: 8:30 – 17:00 uur
Di:  8:30 – 17:00 uur
Wo: 8:30 – 17:00 uur
Do: 8:30 – 17:00 uur
Vrij: 8:30 – 16:00 uur
Za: gesloten
Zo: gesloten
(Bezoeken enkel op afspraak)

Afspraken na openingstijden en in het weekend is in overleg mogelijk.

Informatie aanvragen

Wil je weten wat het jou zou gaan kosten om je website beter vindbaar te maken voor Google? Of heb je andere vragen, vul dan het formulier in en ontvang van ons een geheel vrijblijvende offerte.