All-in website laten maken BASIS € 899,-

Een professionele en zeer complete WordPress website. Goed vindbaar in Google en voorzien van alle functies.

En alles makkelijk zelf aanpassen of uitbreiden

Wil jij een website laten maken voor een betaalbare prijs. Dat kan, want webdesignbureau ZazouTotaal bouwt voor jouw een WordPress website geheel naar jouw wensen voor een betaalbare prijs. Laat je door ons vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wat is WordPress precies?

WordPress is wereldwijd het populairste content management systeem (CMS), waarmee je heel eenvoudig een website kunt bouwen. Meer dan 75% van de websites met een content management systeem draait op Word- Press. Of je nu een blog, een informatieve website of een webshop wilt maken; met WordPress is het allemaal mogelijk. Zelfs grote bedrijven zoals CNN en eBay gebruiken WordPress.

Wat is een CMS?

Een CMS is een manier om websites in te richten en te onderhouden, waarbij vormgeving en inhoud gescheiden blijven. Dit maakt het mogelijk eenvoudig de ‘look & feel’ van je website te veranderen zonder dat de inhoud opnieuw moet worden ingevoerd. Bovendien blijft zo voor elke pagina de stijl consistent, ongeacht de content. Met een CMS pas je jouw website aan via een eenvoudig te gebruiken dashboard, dat je waar en wanneer je maar wilt kunt bereiken

De geschiedenis van WordPress

In 2003 werd WordPress opgericht met het doel om het publiceren van teksten op internet te vergemakkelijken. De software was aanvankelijk volledig gericht op bloggers. Het platform heeft zich echter snel ontwikkeld doordat het ‘open source’ is: computerprogrammatuur waarvan je de broncode kunt inkijken en verbeteren. Dit zorgt ervoor dat de gebruikers niet vastzitten aan één bepaalde softwareontwikkelaar (zoals bij een closed source systeem), en iedereen kan bijdragen aan het systeem. Hierdoor is het platform steeds functioneler geworden en wordt WordPress voor allerhande websites gebruikt, zowel persoonlijk als zakelijk. Daarnaast is en blijft WordPress wereldwijd het nummer 1 website platform.

Wat zijn de voordelen van WordPress?

WordPress is niet voor niets het populairste content management systeem ter wereld; vergeleken met andere systemen heeft WordPress vele voordelen.

Geschikt voor mobiele apparaten

De nieuwe website wordt op maat vormgegeven in een van onze vele succesvolle responsive design structuren. Deze structuren zijn het raamwerk van de website en bepalen de algemene vlakverdeling van de website en de posities van enkele vaste onderdelen, zoals: menu, logo en header. Op onze voorbeeldpagina zie je de mogelijkheden.

Geweldige mogelijkheden en functies

De nieuwe website wordt op maat vormgegeven in een van onze vele succesvolle responsive design structuren. Deze structuren zijn het raamwerk van de website en bepalen de algemene vlakverdeling van de website en de posities van enkele vaste onderdelen zoals: menu, logo en header. Op onze voorbeeldpagina zie je de mogelijkheden.

Uitgebreid en makkelijk te bedienen beheersysteem

De nieuwe website wordt op maat vormgegeven in een van onze vele succesvolle responsive design structuren. Deze structuren zijn het raamwerk van de website en bepalen de algemene vlakverdeling van de website en de posities van enkele vaste onderdelen zoals: menu, logo en header. Op onze voorbeeldpagina zie je de mogelijkheden.

Betrouwbare Service, CMS en onderhoud

De website wordt voorzien van een krachtig service- en licentiepakket. Hiermee ben je verzekerd van een stabiele website, goede beveiliging, automatische updates, dagelijkse back-up’s en onbeperkte ondersteuning via telefoon en e-mail.

Vele tevreden ondernemers gingen je voor

ZazouTotaal heeft al vele succesvolle websites ontwikkeld voor Nederlandse en buitenlandse bedrijven. Wij vragen alle klanten een reactie te geven over de samenwerking. Op onze web- site vind je een greep uit deze reacties

ALL-IN Basis website

V.A. € 899 ,-

Met ons Basis website pakket, beschik je over een zeer professionele website geheel naar jouw wensen en huisstijl. Inclusief gemakkwlijk WordPress CMS en diverse handige plug-ins. Kortom, een zeer betaalbare Basis website.

 • Website binnen 2 tot 4 weken online
 • Ontwerp geheel naar jouw wensen
 • Handig Wordpres CMS
 • Diverse standaard plug-ins
 • Inclusief uitleg en handleiding
 • Voorzien van Yoast SEO plugin
 • Gratis support
 • Gratis stockfoto’s

Stap 1: Content aanleveren

Middels ons makkelijke aanleverformulier, kun je ons voorzien van alle teksten, afbeeldingen en logo’s, zodat wij deze perfect kunnen verwerken in het ontwerp van je website template.

 • Wij plaatsen de teksten
 • Foto’s toevoegen 
 • Template ontwerpen
 • Inhoud bespreken

Stap 2: Website bouwen

Met alle door jou gestuurde content gaan we direct aan de slag om een zeer mooie en professionele template te bouwen. In deze template plaatsen we alle content op de juiste plaats, en installeren we alle plug-ins.

 • Wij ontwerpen jou template
 • Wij plaatsen alle content in de template
 • Jij ontvangt de link voor de preview
 • Zijn aanpassingen geef jij ze door. 

 

Stap 3: Website online

Als we jouw website klaar hebben, is het tijd om deze online te plaatsen. En kun jij trots zijn op je nieuwe en zeer mooie website. Uiteraard staan we daarna altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

 

 • Wij vragen je domeinnaam aan
 • Wij plaatsen je website online
 • Ontvang een duidelijk handleiding
 • Altijd GRATIS helpdesk.

ONS ADRES

De Hoefkens 1
5707 AZ HELMOND

TELEFOON

0492-236 015

E-mail

info@totaalonlinebranding.nl

Openingstijden

Ma: 8:30 – 17:00 uur
Di:  8:30 – 17:00 uur
Wo: 8:30 – 17:00 uur
Do: 8:30 – 17:00 uur
Vrij: 8:30 – 16:00 uur
Za: gesloten
Zo: gesloten
(Bezoeken enkel op afspraak)

Afspraken na openingstijden en in het weekend is in overleg mogelijk.

Informatie ontvangen

Wil je weten wat het jou zou gaan kosten om je website beter vindbaar te maken voor Google? Of heb je andere vragen, vul dan het formulier in en ontvang van ons een geheel vrijblijvende offerte.