Online verkopen met een webwinkel op maat

Voor het bouwen van kleine shops of grote winkels met heel veel producten. Door jarenlange ervaring hebben wij de juiste visie om van uw webwinkelidee een succes te maken.

word ook
online vindbaar

Wij bieden onze klanten meer dan ze van ons verwachten, want wij zetten altijd die extra stap. Aangezien wij altijd strategisch met je meedenken, zorgen wij er samen met jou voor dat middels onze online marketing jouw website een succes wordt. Als jij tevreden bent, zijn wij het ook…

Tevredenheids garantie

We zetten je nieuwe website pas online op internet zodra jij echt tevreden bent. Want ons motto is: jij tevreden, wij tevreden. Dat is wel zo (h)eerlijk.

Geen verborgen kosten

Wij hanteren altijd eerlijke vaste tarieven, dus je weet vooraf altijd waar je bij ons aan toe bent. Afspraak is afspraak. En geen verassingen.

Één aanspreekpunt

Ook voor je webhosting en onderhoud van je website zit je bij ons prima. Dus één aanspreekpunt is dan wel zo handig. En wij staan dagelijks voor je klaar.

STRATEGISCH MEEDENKEN IS ONZE PASSIE.

De voordelen van je Nieuwe webwinkel

Als je besluit om jouw nieuwe webwinkel door ZazouTotaal te laten maken, kun je gebruik maken van veel handige functies,en is hij goed geoptimaliseerd voor zoekmachines en zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Het zijn er zoveel dat we niet alles kunnen opnoemen. Maar ervaar het zelf.

Ook mobiel winkelen

Je webwinkel is mobielvriendelijk, oftewel hij is voor elk apparaat zeer goed geschikt. Dus zowel voor desktop, laptop, tablet als voor smartphone. Dus je klanten kunnen lekker mobiel winkelen.

Voorraadbeheer

Je kunt heel eenvoudig je voorraadbeheer in je webwinkel instellen en controleren. Want alle voorraad is per product in te stellen. En ontvang een melding als een bepaald product uit voorraad is.

Bovenaan in Google

Je nieuwe webwinkel is klaar om gevonden te worden in Google. Ga ook met SEO of SEA aan de slag om nog meer bezoekers naar je webwinkel te trekken. Goede titels en de juiste teksten zijn dan een pré.

Afrekenen met o.a. iDeal

Natuurlijk gaan wij ervoor zorgen dat klanten zeer veilig kunnen afrekenen in de webwinkel met de meest gangbare betaalmethodes: iDeal, Credit card, PayPal en nog veel meer.

Volledige controle

Beheer heel eenvoudig je eigen webwinkel. Jij kunt zelf producten en categorieën toevoegen maar ook beheer jij zelf alle orders. Kortingsbonnen uitdelen is simpel, en klantenaccounts aanmaken is ook geen enkel probleem.

Goed beveiligd

Je webwinkel is bij ons altijd super veilig, om de kans op inbrekers zo klein mogelijk te houden. Dus jij kunt je dan ook gewoon bezighouden met je onderneming.

AVG: Privacy staat voorop

Wij bouwen je nieuwe webwinkel met inachtname van de AVG richtlijnen. Inclusief de verplichte cookie melding en een verwijzing naar je leveringsvoorwaarden en privacy verklaring.

Zeer snelle webwinkel

Dankzij onze super snelle webhosting en het toevoegen van bepaalde technieken wordt je webwinkel lekker snel. Dus je klanten hoeven niet te wachten. Maak daarom gebruik van onze webhostingpakketten voor de maximale snelheid.

Welke taal jij ook spreekt

Indien je bezoekers in het buitenland hebt, dan kunnen wij ervoor zorgen dat je webwinkel die taal ondersteunt. Maar ook betaalmethodes zoals Bancontact, Giropay en CartaSi zijn mogelijk.

Wij helpen je graag
Met onze services

Wil je weten wat het jou zou gaan kosten om je webwinkel te vernieuwen of om een compleet nieuwe website door ons te laten maken? Vul dan het formulier in en ontvang van ons een geheel vrijblijvende offerte.

ONS ADRES

De Hoefkens 1
5707 AZ HELMOND

TELEFOON

0492-236 015

E-mail

info@totaalonlinebranding.nl

Openingstijden

Ma: 8:30 – 17:00 uur
Di:  8:30 – 17:00 uur
Wo: 8:30 – 17:00 uur
Do: 8:30 – 17:00 uur
Vrij: 8:30 – 16:00 uur
Za: gesloten
Zo: gesloten
(Bezoeken enkel op afspraak)

Afspraken na openingstijden en in het weekend zijn in overleg mogelijk.

Informatie aanvragen

Wil je weten wat het jou zou gaan kosten om je website beter vindbaar te maken voor Google? Of heb je andere vragen, vul dan het formulier in en ontvang van ons een geheel vrijblijvende offerte.