Meer winst behalen uit Social Media

Meer naamsbekendheid, meer klanten of een hogere omzet? Vergroot je online zichtbaarheid!

Het is belangrijk om de interactie met je doelgroep aan te gaan. Maar wie is nou eigenlijk je doelgroep? En hoe zorg je ervoor dat je doelgroep jouw merk draagt?

Als social media expert neemt Janneke je social media in beheer. Ze neemt het letterlijk je social media uit handen door berichten te plaatsen op Facebook en Instagram. Veel bedrijven zijn druk en hebben nauwelijks tijd om berichten te plaatsen op Facebook. Eens in de zoveel tijd besluiten ze iets te plaatsen op een van de social media kanalen en er gaat best veel tijd inzitten, maar om je online zichtbaarheid te vergroten is er meer nodig dan dat. Janneke zorgt ervoor dat de content die zij plaatst past bij wat je uit wilt stralen, je online visitekaartje ziet er daardoor perfect uit. De content is tevens voorzien van de juiste teksten zodat je opvalt en je berichten hebben meer organisch bereik dan ooit. Op deze manier blijf je top-of-mind bij huidige volgers en klanten maar raken ook je prospects op een professionele manier getriggerd via Facebook en Instagram.
Alles valt te meten, dus je weet precies waar je aan toe bent en wat het je oplevert. Je social media beheer uitbesteden scheelt je tijd die je extra kunt besteden voor de aansturing van jouw bedrijf. Janneke plant 3 keer per week berichten voor je in via Facebook en via Instagram en jij kunt het naar wens controleren. Voor een klein Maandelijks bedrag kun je jou social media uitbesteden in onze vertrouwde handen.

Online adverteren voor het bereiken van je prospects

Wil je graag meer leads naar je website? Wil je meer volgers op Instagram en meer likes op Facebook? Facebook adverteren of Instagram adverteren is dan wellicht iets wat je wilt inzetten. Janneke kan via Facebook een campagne opzetten, een facebook advertentie maken en zorgen dat je Instagram advertising je iets oplevert. Facebook advertising kun je inzetten voor meerdere doeleinden, zo kun je:

  1. Betrokkenheid crëeren bij een paginabericht
  2. Likes van je Facebook pagina vergroten
  3. Meer clicks naar je website
  4. Websiteconversies stimuleren (een voorbeeld hiervan is meer inschrijvingen voor de nieuwsbrief)
  5. Advertentie die zorgt voor meer installaties van een app
  6. Betrokkenheid genereren bij een app
  7. Lokale bekendheid creëren
  8. Meer bezoekers voor je evenement genereren
  9. Advertentie met aanbiedingen voor producten en diensten
  10. Je videoweergaven vergroten om je merk uit te bouwen

Instagram advertising is mogelijk door de inzet van een story/ een verhaal of een bericht. Je kunt hierbij kiezen voor een foto advertentie, een carrousel-advertentie of een video advertentie. Adverteren via Instagram kan zorgen voor meer merk- of naamsbekendheid, meer bereik, meer verkeer naar je website, de betrokkenheid vergroten bij je merk of bedrijf, het aantal installaties van een app vergroten, meer leads genereren, conversies stimuleren en het aantal videoweergaven vergroten. Welke doelstelling wil jij bereiken?