Laat de webhosting en onderhoud van je website aan ons over!

Dankzij onze zeer snelle webhosting van Savvii ben jij altijd verzekerd van een zeer snelle website, daarnaast bieden wij voor een zeer aantrekkelijk tarief het complete onderhoud van jouw website. Wij regelen alles voor je, van e-mail tot SSL en van backups tot veiligheidsupdates.

webhosting &
Website onderhoud

Wij bieden onze klanten meer dan dat ze van ons verwachten, want wij zetten altijd die extra stap. Aangezien wij altijd strategisch met je meedenken, zorgen wij er samen met jou voor dat middels onze online marketing jou website een succes wordt. Als jij tevreden bent, zijn wij het ook…

Supersnelle webhosting

Wij bieden via Savvii de snelste webhosting van dit moment. Dat is zeer belangrijk voor een hoge score in zoekmachines zoals Google.

SSL certificaat

Bij elke website installeren wij altijd een SSL certificaat, zodat je website dan altijd veilig geladen zal worden over https.

Één contactpersoon

Als je hulp nodig hebt, dan staan wij dagelijks voor je klaar om je te helpen met al je vragen. En dat is helemaal GRATIS

STRATEGISCH MEEDENKEN IS ONZE PASSIE.

Wij laten jouw Online business groeien

Wat kunnen wij voor jou doen om meer klanten en conversie te creëren via jouw website.
Hieronder staan een paar pluspunten die wij jou te bieden hebben. Meer omzet met online adverteren.

Zakelijke E-mail

Natuurlijk hoort bij een professionele website ook een zakelijk e-mail adres. Wij maken alle gewenste mailboxen voor je aan onder je eigen domeinnaam. Zo beschik je altijd over een zakelijk e-mailadres, bijvoorbeeld: info@jouwdomeinnaam.nl

Domeinnaam registreren

Indien je nog geen domeinnaam voor je website hebt vastgelegd, dan kunnen wij dat gewoon voor je regelen. Mocht je al een domeinnaam hebben, dan koppelen wij deze gewoon aan onze webhosting. Kortom, wij regelen alles omtrent jouw domeinnaam.

Maandelijks opzegbaar

Wij werken nooit met ingewikkelde contracten of overeenkomsten, dus mocht je geen gebruik meer willen maken van onze diensten, dan kun je altijd gewoon stoppen. We zouden het wel jammer vinden, maar doen er niet moeilijk over.

Altijd up-to-date

Je website krijgt wekelijks nieuwe technische updates. Met ons onderhoudsabonnement zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt onderhouden, daarnaast maken we dagelijks backups van je website. Kortom jouw website is dan altijd 100% up-to-date en technisch altijd in orde.

Periodieke check

Wij monitoren je website wekelijks op performance, veiligheid en nog meer punten, deze periodieke check doen we om ervoor te zorgen dat je website altijd in topconditie is. Deze zo genoemde APK voor je website is voor jou een fijn en relaxt gevoel, zodat jij andere dingen kunt gaan doen.

Goed bereikbaar

Uiteraard zorgen wij er dagelijks voor dat je website in topconditie is, maar mocht er desondanks toch iets met je website niet in orde zijn, dan kun je ons dagelijks telefonisch of via WhatsApp en e-mail gewoon bereiken van 8.00 uur tot 22.00 uur. Natuurlijk ook in het weekend van 12.00 uur tot 20.00 uur.

Website verhuisservice

Heb je de webhosting van je website nu bij een andere hostingpartij lopen? Geen probleem, wij helpen je graag om de website en e-mail adressen te verhuizen naar onze webhosting. Afhankelijk van grootte en complexheid van je website zijn hier wel kosten aan verbonden.

Altijd hulp in de buurt

Mocht je ooit vragen hebben over je website, of heb je onze hulp nodig bij het doen van bepaalde aanpassingen. Dan kun je altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij je kunnen helpen. Wij staan dagelijks (dus ook in het weekend) voor je klaar.

Uitbreiding website

Ondanks dat wij jouw website naar wens opleveren, kan het altijd zijn dat jij later toch nog een bepaalde uitbreiding wenst op je website, of dat je bepaalde aanpassingen zou willen laten doen. Leg ons je vragen altijd voor, want wij hebben voor al je vragen altijd de juiste oplossing.

Wij helpen je graag
Met onze services

Wil je weten wat het jou zou gaan kosten om je website te vernieuwen of om een compleet nieuwe website door ons te laten maken? Vul dan het formulier in en ontvang van ons een geheel vrijblijvende offerte.

ONS ADRES

De Hoefkens 1
5707 AZ HELMOND

TELEFOON

0492-236 015

E-mail

info@totaalonlinebranding.nl

Openingstijden

Ma: 8:30 – 17:00 uur
Di:  8:30 – 17:00 uur
Wo: 8:30 – 17:00 uur
Do: 8:30 – 17:00 uur
Vrij: 8:30 – 16:00 uur
Za: gesloten
Zo: gesloten
(Bezoeken enkel op afspraak)

Afspraken na openingstijden en in het weekend is in overleg mogelijk.

Informatie aanvragen

Wil je weten wat het jou zou gaan kosten om je website beter vindbaar te maken voor Google? Of heb je andere vragen, vul dan het formulier in en ontvang van ons een geheel vrijblijvende offerte.