Logo laten ontwerpen vanaf € 159,-

Wil je een nieuw logo laten ontwerpen? Wil je jouw huidige logo laten herontwerpen of digitaliseren? Wat je ook wilt, bij ZazouTotaal bent je aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij met ons team vele logo’s mogen ontwerpen. Er is geen uitdaging te groot voor ons, wij kunnen logo’s ontwerpen die aan eenieders smaak voldoen.

Logo laten ontwerpen?
Nu vanaf 159,-

Wij bieden onze klanten meer dan dat ze van ons verwachten, want wij zetten altijd die extra stap. Aangezien wij altijd strategisch met je meedenken, zorgen wij er samen met jou voor dat middels onze online marketing jou website een succes wordt. Als jij tevreden bent, zijn wij het ook…

Logo Basis € 159,-

JPG + PNG + AI + EPS
1 ontwerp

Onbeperkt wijzigen
Eerste ontwerp in 3 dagen
Incl. Bronbestanden

Logo Extra € 199,-

JPG + PNG + AI + EPS
Keuze uit 2 ontwerpen
Onbeperkt wijzigen
Eerste ontwerpen in 3 dagen
Incl. bronbestanden

Logo VIP € 299,-

JPG + PNG + AI + EPS
Keuze uit 4 ontwerpen
Onbeperkt wijzigen
Eerste ontwerp in 3 dagen
Incl. Bronbestanden

Ook uw logo door ons laten ontwerpen? Laat het ons weten!

 Reeds vanaf € 159,- een eigen en absoluut uniek logo voor jouw bedrijf of vereniging

Eenvoudig en snel

Vanaf nu is het erg eenvoudig om een logo te laten ontwerpen. In een paar korte stappen zet je ons aan het werk. Geef je wensen door via het bestelformulier en ontvang het/de eerste ontwerp(en), je mag afhankelijk van het gekozen pakket onbeperkt wijzigingen doorgeven. Zodra het logo naar wens is, gaan wij over tot het opleveren van je logo. Dit kun je vervolgens gebruiken voor je website, visitekaartjes etc.

Oplossing voor ieders budget

Wij hebben voor ieder wat wils, zo heb je bij ons keuze uit 3 pakketten. Weet je wat je wilt en gebruik je je logo voornamelijk digitaal, dan heb je al een logo voor €159,-. Ben je nog zoekend en wil je meer voorbeelden? Dat kan natuurlijk ook. Weten welk pakket het beste bij jou past? Kijk hierboven in het pakketoverzicht om onze pakketten eenvoudig te vergelijken.

klanten geven ons een 9,4

Wij streven ernaar om kwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs. Natuurlijk kunnen wij zelf zeggen hoe geweldig wij zijn maar dit is natuurlijk niet geloofwaardig. Op onze Facebookpagina kunt je zien wat onze klanten ons voor cijfers geven en waarom. Zo beoordeelden onze klanten ons met 4.7 van de 5 sterren. Een dikke prima dus!

Goede ideeen

Wij denken graag met je mee en komen met goede ideeën die bij jouw wensen passen. Vul het bestelformulier zo goed mogelijk in, zodat wij een duidelijk beeld hebben van jouw wensen en wij komen met prachtige logo-ontwerpen.

Logo’s & Meer

Wij doen meer dan het ontwerpen van goede logo’s. Zo kun je bij ons ook terecht voor visitekaartjes, briefpapier, folders, flyers en natuurlijk voor uw website. Zo heb jij één aanspreekpunt voor alle ontwerpen.

Snel contact

Wij streven er naar om zo snel mogelijk in te gaan op uw vragen en opmerkingen. Zo reageren wij altijd binnen 1 werkdag en kunt u ons bereiken per mail en whatsapp: 0492-236015

Wij helpen je graag
Met onze services

Wil je weten wat het jou zou gaan kosten om je website te vernieuwen of om een compleet nieuwe website door ons te laten maken? Vul dan het formulier in en ontvang van ons een geheel vrijblijvende offerte.

ONS ADRES

De Hoefkens 1
5707 AZ HELMOND

TELEFOON

0492-236 015

E-mail

info@totaalonlinebranding.nl

Openingstijden

Ma: 8:30 – 17:00 uur
Di:  8:30 – 17:00 uur
Wo: 8:30 – 17:00 uur
Do: 8:30 – 17:00 uur
Vrij: 8:30 – 16:00 uur
Za: gesloten
Zo: gesloten
(Bezoeken enkel op afspraak)

Afspraken na openingstijden en in het weekend is in overleg mogelijk.

Informatie aanvragen

Wil je weten wat het jou zou gaan kosten om je website beter vindbaar te maken voor Google? Of heb je andere vragen, vul dan het formulier in en ontvang van ons een geheel vrijblijvende offerte.