Wat is een landingspagina en waarom heb je die nodig?

Een landingspagina is een pagina binnen je website waarnaar je verwjst vanuit andere media. Zoals een link vanuit je Adwords campagina of om je lokaal in diverse woonplaatsen beter vindbaar te maken in de zoekmachnies. Een goede landingspagina werkt.

Landingspagina
Laten maken

Succesvolle landingspagina’s zijn het aas waarmee marketing- en webdesignspecialisten bezoekers willen overtuigen om een bepaald product of dienst te kopen.

Zoekwoord analyse

Bij een zoekwoord analyze gaan we de waarde en de zoekvolume van een keyword in Google bepalen. Om daarmee de juiste SEO campagne mee te starten.

Technische analyse

Wij doen een technische check van je website, we onderzoeken de snelheidveiligheid en indexeerbaarheid van je website voor een betere ranking in Google. Dit is gunstig voor je ranking.

On-page

Wij schrijven de webteksten voor je website, voor een betere vindbaarheid in Google. Maar ook verbeteren wij de interne structuur en verbeteren wij de conversie. Dat is zeer prettig voor je bezoeker.

Off-page

Wij creëren voor jou de juiste backlinks, zodat jouw website in Google omhoog schiet. Dus relevante links van de juiste kwaliteit voor hoge resultaten. Dat is gegarandeerd goed voor de juiste vindbaarheid.

STRATEGISCH MEEDENKEN IS ONZE PASSIE.

De voordelen van een landingspagina

Alleen extra veel voordeel met de WEBSITE SEO RANKING van ZazouTotaal.
Door jarenlange ervaring weten wij hoe we jouw website hoger in zoekmachines zoals Google en Bing kunnen krijgen. Bekijk hieronder de vele voordelen…

Meer bezoekers op je website

Door een top 10 positie in Google zul jij meer gerichte bezoekers naar je website trekken. Dus unieke bezoekers die op zoek zijn naar jouw dienst of product.

Winnen in google

Door onze ruime ervaring in SEO, zijn wij in staat om jouw website de juiste input te geven om beter te scoren. En de concurrentie het nakijken geven.

Meer omzet uit je website

Met ons unieke website SEO rankings programma zijn wij in staat meer bezoekers naar je website te halen, en uiteraard meer leads of orders uit jou webwinkel.

10+ jaar ervaring

Wij hebben in 10+ jaar veel ervaring opgedaan met SEO en hebben dan ook al diverse ondernemers met hun website vindbaar gemaakt in de zoekmachines. Maak wij wisten ook hun omzet te vergroten. Wij willen ook graag jou helpen aan een betere positie in Google. Wacht niet langer en bel ons vrijblijvend voor een afspraak.

Effectieve lokale SEO

Wij hebben onze klanten door heel Nederland zitten, maar wij zijn ook gespecialiseerd in lokale SEO. Met onze lokale SEO aanpak gaan wij voor u per plaats en product of dienst aan de slag om uw marktaandeel op internet te vergroten. Benieuwd hoe we dat doen lees hier meer over lokale SEO.

Doelgerichte lokale SEO

Wij bieden onze lokale SEO diensten voor alle bedrijven in de regio Helmond, Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Maar uiteraard kunnen we klanten in Geldrop, Gemert of andere plaatsen in de deze regio zeker lokaal goed vindbaar maken.

Wij helpen je graag
Met onze services

Wil je weten wat het jou zou gaan kosten om je website te vernieuwen of om een compleet nieuwe website door ons te laten maken? Vul dan het formulier in en ontvang van ons een geheel vrijblijvende offerte.

ONS ADRES

De Hoefkens 1
5707 AZ HELMOND

TELEFOON

0492-236 015

E-mail

info@totaalonlinebranding.nl

Openingstijden

Ma: 8:30 – 17:00 uur
Di:  8:30 – 17:00 uur
Wo: 8:30 – 17:00 uur
Do: 8:30 – 17:00 uur
Vrij: 8:30 – 16:00 uur
Za: gesloten
Zo: gesloten
(Bezoeken enkel op afspraak)

Afspraken na openingstijden en in het weekend is in overleg mogelijk.

Informatie aanvragen

Wil je weten wat het jou zou gaan kosten om je website beter vindbaar te maken voor Google? Of heb je andere vragen, vul dan het formulier in en ontvang van ons een geheel vrijblijvende offerte.