9 redenen waarom een Mobiele app beter is dan een mobiele website

Mensen internetten steeds meer en dat is te zien. Want 75 procent van het internetgebruik loopt inmiddels via een mobiel apparaat.

App laten maken
Van je website

Mensen internetten steeds meer en dat is te zien. Want 75 procent van het internetgebruik loopt inmiddels via een mobiel apparaat. De desktop verliest terrein, net als de laptop. Nu is de vraag: is het nuttig om te investeren in het laten ontwikkelen van een mobiele App voor je bedrijf naast je website?

Supersnelle webhosting

Wij bieden via Savvii de snelste webhosting van dit moment. Dat is zeer belangrijk voor een hoge score in zoekmachines zoals Google.

SSL certificaat

Bij elke website installeren wij altijd een SSL certificaat, zodat je website dan altijd veilig geladen zal worden over https.

Één contactpersoon

Als je hulp nodig hebt, dan staan wij dagelijks voor je klaar om je te helpen met al je vragen. En dat is helemaal GRATIS

STRATEGISCH MEEDENKEN IS ONZE PASSIE.

De voordelen van een Bedrijfs app

Vaak is je website wel geschikt voor mobiel gebruik, echter mocht je met je website echt professioneel voor de dag willen komen bij je klanten, overweeg dan zeker een mobiele bedrijfs app. Kijk hieronder naar de vele voordelen.

Bespaart veel tijd

86% van de tijd die mensen op hun mobiel doorbrengen is via Apps. Dus niks webadressen intoetsen, maar gewoon een App op de telefoon aanklikken.

Voordelen in Google

Daarnaast geeft Google je een aantal voordelen, waaronder je verbeterde vindbaarheid met je eigen Mobiele App.

Professioneel visitekaartje

Jouw visitekaartje op de telefoon van je klanten. Mensen gebruiken meer dan 100 keer per dag hun telefoon. 

Extra mogelijkheden

Binnen een app zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Daarnaast kun je gebruik maken van de features van je telefoon voor leuke gadgets, zoals je locatie, je cam, bellen, etcetera

Gewoontedieren

Inderdaad, de mens is een “gewoontedier”. Wij doen de meeste dingen in het leven via patronen en daar horen ook het uit eten en de sauna bij! Dus snel je favoriete sauna reserveren: Met twee klikken reserveren en klaar, dus klik op jouw App en even reserveren.

Mobiel gebruik

Een mobiele website is vaak (per ongeluk) niet goed geoptimaliseerd voor het huidige mobiel gebruik, vaak slecht responsive of gebruikt een gedateerde layout structuur. Dat levert ergernis op, wegwezen denkt de potentiële klant.

Kortingsbonnen

Je kan kortingsbonnen sturen, die gewoon via jouw app in te wisselen zijn. Heel persoonlijk. Een kaskraker voor elke MKBer. En het kost je niets extra.

Sociale Media

Makkelijk/direct doorklikken naar jouw sociale media sites voor inchecken, liken, delen en commentaar geven. En niet te vergeten je een super review geven. Dit kan trouwens ook rechtstreeks in de App

Contact

Let op! Van de bedrijven die een eigen app hebben, loopt 68% van het directe contact via hun eigen App.

Wij helpen je graag
Met onze services

Wil je weten wat het jou zou gaan kosten om je website te vernieuwen of om een compleet nieuwe website door ons te laten maken? Vul dan het formulier in en ontvang van ons een geheel vrijblijvende offerte.

ONS ADRES

De Hoefkens 1
5707 AZ HELMOND

TELEFOON

0492-236 015

E-mail

info@totaalonlinebranding.nl

Openingstijden

Ma: 8:30 – 17:00 uur
Di:  8:30 – 17:00 uur
Wo: 8:30 – 17:00 uur
Do: 8:30 – 17:00 uur
Vrij: 8:30 – 16:00 uur
Za: gesloten
Zo: gesloten
(Bezoeken enkel op afspraak)

Afspraken na openingstijden en in het weekend is in overleg mogelijk.

Informatie aanvragen

Wil je weten wat het jou zou gaan kosten om je website beter vindbaar te maken voor Google? Of heb je andere vragen, vul dan het formulier in en ontvang van ons een geheel vrijblijvende offerte.